Esenyurt'ta Yangın / Esenyurt'ta ayakkabı fabrikasında yangın - Internet Haber / İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?

Esenyurt'ta Yangın / Esenyurt'ta ayakkabı fabrikasında yangın - Internet Haber / İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan.

Esenyurt belediye başkanı ali murat. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Esenyurt'ta yangın: Anneanne ile torunu hayatını kaybetti ...
Esenyurt'ta yangın: Anneanne ile torunu hayatını kaybetti ... from tele1.com.tr
Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı.

Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı.

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı.

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın
Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın from icdn.ensonhaber.com
İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan.

Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta fabrikada yangın - İstanbul haberleri
Esenyurt'ta fabrikada yangın - İstanbul haberleri from i.dha.com.tr
Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi.

Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın!

Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook